Vilkår og betingelser

 

Arctic Dream Weddings gis tillatelse til å lisensiere innholdet og bruke det i sin markedsføring, inkludert men ikke begrenset til web, portefølje, annonser og konkurranser. Innholdet kan brukes i digital form eller papirkopi. Innholdet kan kombineres med andre bilder, tekst, grafikk, film, lyd og visuelle produkter, og beskjæres og modifiseres bare av Arctic Dream Weddings eller med Arctic Dream Weddings samtykke. Klienter kan legge ut bildene på nettet og er enige om ikke å manipulere arbeidet. Bruk av fotografiene i utvalgte publikasjoner eller nettsteder må krediteres med "Fotografi av Arctic Dream Weddings". 

 

BEGRENSNINGER FOR ANSVAR:

  • 50% av det totale beløpet betales som depositum for å sikre datoen.
  • Depositumet er ikke refunderbart dersom det skulle forekomme en kansellering eller endring av dato.
  • Det resterende beløpet betales etter fotograferingen.
  • Levering av bildene tar vanligvis 4-6 uker. Du får tilgang til bildene så snart det totale beløpet er betalt og bildene er klare.
  • Testbilder, bilder hvor personer blunker med øynene eller har et uflatterende uttrykk, og andre bilder som av en eller annen grunn ikke fungerer, slettes allerede i redigeringsprosessen, og vil ikke bli gjort tilgjengelig.
  • Dersom Arctic Dream Weddings ikke kan stille til fotograferingen grunnet situasjoner de ikke rår over selv, inkludert sykdom eller personlig tragedie, vil de gjøre alt som står i deres makt for å finne en verdig erstatter. Dersom dette ikke lar seg gjøre, vil erstatning være begrenset til tilbakebetaling av hele beløpet, inklusive depositum.
  • Arctic Dream Weddings vil vise varsomhet i forhold til eksponering, transport, og behandling av bilder. Dersom bildene likevel skulle bli borte, stjålet eller ødelagt, vil erstatning være begrenset til tilbakebetaling av hele beløpet, inklusive depositum.